Vestpro AS, Salhusvegen 55, 5131 Nyborg
✉  E-post : bedrift@vestpro.no
☏  Telefon: 90042669/92697390

Serversystemer: Vestpro har kompetanse på serverteknologi og leverer driftssikre serversystemer til bedrifter i alle størrelser. Som totalleverandør leverer vi nødvendig utstyr, programvare og tjenester. Vi bistår i hele prosessen med planlegging, levering, implementering og videre drift ved behov. Vi har høy fokus på kvalitet i alle prosesser og den tekniske kvaliteten på utstyret.

Vestpro er Intel partner og har siden 2006 hatt status som «Intel Technology Provider Gold», noe som gir gode betingelser og prioritert support for oss og våre kunder. Vi importerer og leverer «Intel Server- systemer» til bedrifter som forventer det beste. God teknisk innsikt gir oss evne til å bistå med god service og support på systemene.

God forståelse for spesifikasjoner og ytelse på tradisjonelle serversystemer er dessuten svært viktig når vi vurderer og måler funksjonalitet, kostnader og ytelse på de skybaserte løsningene der serversystemer og programvare leveres som tjeneste.

Servere levert av Vestpro gjennomgår alltid grundig kvalitetskontroll og leveres ferdig installert med grunninstallasjon av operativsystem. Vi anbefaler og foretrekker Microsoft Windows Server operativsystem.

Vi leverer:

  • Rådgivning og kompetanse på serversystemer og serverteknologi.
  • Komplette serverløsninger fra ledende produsenter.
  • Komponenter i datahaller med industristandard. Skap, strømforsyning, kabling, infrastruktur.
  • Fleksible og forskjellige løsninger på programvarelisensiering.
  • Service- og driftsavtaler for servere og komplette systemer.
  • Rådgivning og formidling av serverløsninger og programmer levert som tjeneste. (skytjenester)